Entreprenør i Nordjylland

Erfaren entreprenør

Søger du en erfaren entreprenør i Nordjylland? Så er du kommet til det rette sted. Maskinstation v/Casper Christensen har specialiseret sig indenfor entreprenør i Nordjylland. Det betyder, at vores maskinpark altid er udstyret med det mest moderne og effektive udstyr til at løse entreprenøropgaver.

Vi har udstyret til bl.a. at klare udgravninger til nybyggeri, veje og anlæg, stalde og gylletanke, markdræn og rør og kabler. Og maskinparken omfatter naturligvis også lastbiler og trailere til transport af byggeaffald, jord, grus, maskiner, halm og lignende.

Ved nedbrydningsopgaver tilbyder vi sortering af materialerne til f.eks. genbrug og forbrænding. Vi klarer kort sagt alt det grove arbejde.

Kontakt os

Vil du høre nærmere eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Så tøv ikke med at kontakte os på telefon 21 27 09 25 eller sende en mail til cc@ccmaskinstation.dk.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. (+45) 21 27 09 25 eller send os en email på cc@ccmaskinstation.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Skal du bruge hjælp til dit næste projekt?