Knusning af beton ved nedbrydning

Har du brug for knusning af beton i forbindelse med nedbrydning? Maskinstation v/Casper Christensen tilbyder knusning for erhverv i hele Danmark. Vi udfører knuseopgaver lige der, hvor du har brug for det. Uanset om det er på betonværker, genbrugspladser, nedrivningspladser eller et helt fjerde sted, så klarer vi opgaven for dig.

Knusning til genbrug

Maskinstation v/Casper Christensen udfører knusning på stedet med henblik på genbrug til vejmaterialer. Derved sparer du på udgifter til transport, bortskaffelse af nedrivningsmaterialer og udgifter til nye materialer. Ved at knuse på stedet og genbruge materialerne minimerer du også miljøbelastningen.

Vi tilbyder

Vi tilbyder knusning og nedbrydning over hele landet. Hos Maskinstation v/Casper Christensen råder vi over to knuseranlæg, hvilket sikrer stor fleksibilitet. Vores knuseopgaver består typisk af:

  • Knusning af tegl, beton, asfalt, natursten og brokker
  • Nedbrydning og affaldssortering
  • Miljøsanering

Vi sikrer altid høj kvalitet og effektivitet samt planlægger opgaven efter netop dine ønsker.

Få et tilbud på knuseopgaver ved nedbrydning

Har du en forespørgsel på en knuseopgave, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Så tøv ikke med at kontakte os på telefon 21 27 09 25 eller sende en mail til cc@ccmaskinstation.dk.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. (+45) 21 27 09 25 eller send os en email på cc@ccmaskinstation.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Skal du bruge hjælp til dit næste projekt?